(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ПРИКАЗНА ЗА ЕДЕН ГОЛЕМ ПАТРИОТ КОЈ ГО БРАНИ ИМЕТО ОД КАНАДА!!!

0
1269

Ова е Јордан Петровски од Канада. По потекло од Куманово. Има свој портал Котле. Жестоко го брани името.

А да се врати во Куманово, да ја донесе целата фамилија назад од Канада, и тогаш со 300е плата да го брани, а Јордане?! Се збори дека Јордан ја напуштил Македонија во раните 90-ти кога на власт бил СДСМ а негов бизнис партнер бил Драган Даравелски со кој бил сопственик на кафаната Баба Цана во Куманово. Се збори исто дека должел многу пари на луѓето на Даравелски па затоа ја киднал од Македонија каде подоцна на својот портал и форум Котле тој фрла со дрва и камења против поранешниот министер за надворешни Љубомир Фрчковски а подоцна и министер за внатрешни во тоа време дека токму тој е причината за неговиот политички егзил од државата, додека вистината е сосема дрга, Јордан е економски имигрант до гуша во долгови и гомна кој својот спас го пронајде во Канада.