(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДА ВНАТРЕШНО ХОТЕЛОТ НА ГРУЈО И САШО МИЈАЛКОВ КАДЕ ЗАВРШИЈА МИЛИОНИТЕ ОД ПРОВИЗИИТЕ И ОД ПЉАЧКАТА НА БУЏЕТОТ!

0
4485

Еве како изгледа една фотогалерија од режимски хотел ,,Мериот” на Грујо и Мијалков кој се наоѓа во строгиот центар на Скопје. Еве како изгледаат народните пари и како изгледа таа мега народна пљачка на народот кој режимот ја прави веќе 11 години во Македонија.

Screenshot_13 Screenshot_14 Screenshot_15 Screenshot_16 Screenshot_17 Screenshot_18 Screenshot_19 Screenshot_20