(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕВЕ КАКО ИЗГЛЕДААТ РЕЖИМСКИТЕ КУРВИ НА ГРУЈО, НАГРАДЕНИ ЗА МЕДИУМСКОТО КУРВАЊЕ СО КРВАВИ НАРОДНИ ПАРИ ПО ШВЕДСКИ МАСИ И ЕЛИТНИ РЕСТОРАНИ!

0
1878

Тоа е тоа, народот гладува а некој незнае за исав и ги мери тоа кафаните да се дебелее во гушата и газот на државна цицка! Курвите на Грујо наградени за дудлање режимски патлаци со се јајца со ручек во елитната фурна на ,,Етно Село”, Карамкашашишева, Чилиманов, Науновски и Миленко, Јанко Бурек, Александар Пандов, Ристо Никовски и Марјан Николовски, се куртон до куртон, им фали уште Боцето и да се комплетира сликата на режимските курви!

11036570_742184782560673_7224352037610624861_n 1480688_742183872560764_3324750190788360778_n 10440828_742183879227430_5372007031633573418_n 11048267_742183925894092_9184226903195063083_n 10644835_742184015894083_5742861237491258704_n 10014641_742184012560750_242964784685447556_n11540923_742184095894075_5509113922629595334_n
11018341_742184175894067_4869881162167168221_n 11202114_742184182560733_2768034156257953949_n 1535430_742184252560726_2006178237650763216_n 11430160_742184355894049_6843437873650138893_n 10858597_742184852560666_2688351188365654952_n 10574252_742184432560708_2699724612483071211_n 10361408_742184849227333_1800059490994821071_n 11148737_742184499227368_1517728638852115627_n 1908095_742184082560743_4649704186792872737_n 11216842_742184445894040_4677902819016949311_n 11216842_742184445894040_4677902819016949311_n 11148777_742184402560711_5862110788149283923_n 10491148_742184375894047_8817372167153625632_n 1972406_742184942560657_6097581587023771626_n 11183465_742184545894030_6719034779036541976_n