(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ЕВЕ ЗОШТО ЈАДЕ ГОМНА И СЕ ГЛУПИРА КУЧКАТА И КУРТОНКА МИРКА СВИРКА: Полни корпи со храна и продукти, додека народот бега по цел свет по корка леб!

0
1154

Еве зошто јадат гомна КУРТОНИТЕ – за да се гостат и да се дебелеат и за да пливаат во кеш!

mirka ramstor 2

Мирка доби неколку станови и дуќани преку градежната компанија која е на зетот на Орце Камчев, додека нејзиниот син работи во некоја од владините агенции, мислиме дека е заводот за археолошко наследство.

Еве зошто Мирка лови ЦИА заговори по цел ден и продава муда за бубрези, за да гнете по цел ден и да дреме како крава во Кала и да сере за опозицијата и за СОРОС и СДСМ…