(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ДУОТО КОЕ НЕУМОРНО ЈА ГРАДИ МАКЕДОНИЈА, КИТАНОВ И СУГАРЕСКИ ИЗВРШИЈА УВИД ВО РЕКОНСТРУКЦИЈА НА РЕГИОНАЛЕН ПАТ СТАРО НАГОРИЧАНЕ

0
732

Со директорот Китанов и градоначалничката на Старо Нагоричане извршивме увид во реконструкција на регионалниот пат Старо Нагоричане- ГП Пелинце, инвестиција од 1,5 милиони евра. Патот ќе биде комплетно завршен до крај на овој месец.

Фејсбук статус на министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески.