(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ДУИ Е ЗАВРШЕНА ПРИКАЗНА ВО МАКЕДОНИЈА!!!

0
795

Денеска Албанците се кренаа против ДУИ! И богами од денеска е јасно дека ДУИ Е ЗАВРШЕНА ПРИЧА по 10 години диктатура на Али Ахмети, Грујо и Мијалков!

13164325_10209422352698584_6071597845816057319_n