(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ДОКТОРОТ ВО ПРИЛЕП СЕ ПОВОЗИ СО ПЕНЗИОНЕРИТЕ И НИВНИТЕ ВНУЧИЊА ВО НОВИТЕ АВТОБУСИ НА МЕТАН

0
1204

Новите еколошки автобуси на метан за градскиот превоз и бесплатното возење за пензионерите со јавниот транспорт, беа два од ветените проекти во мојата предизборна програма, кои се целосно исполнети. Општина Прилеп и јас како градоначалник не застануваме тука, напротив со уште посилно темпо продолжуваме да работиме на реализација на ветеното! #ОпштинаЗаГраѓаните 

Фејсбук статус на градоначалникот на Прилеп, Илија Јованоски