(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Додека Груевски крахира во посетите низ Маврово и Ростуше, Шеќеринска со пријатен пречек во Општина Долнени – Дебреште!

0
696

IMG_1137 IMG_1140 IMG_1141 IMG_1157 IMG_1161 IMG_1165 IMG_1169 IMG_1170 IMG_1181 IMG_1185 IMG_1189 IMG_1191 IMG_1208 IMG_1218 IMG_1227 IMG_1248 IMG_1234 IMG_1247 IMG_1251