(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Демонстрантите на ,,Шарена Револуција” го искажаа својот револт против срамната аболиција на Хорхета

0
1271

Со маршот низ центарот на Прилеп демонстрантите под паролата на ,,Шарена Револуција” која станува симбол против диктатурата во Македонија го искажаа својот револт против срамните одлуки на претседателот Ѓорѓе Иванов кој ги амнестира дел од министрите и поголем дел од вмешани во изборниот криминал а воедно и испратија апел до народот да им се придружи против оваа ненародна и фашизоидна власт која безмилосно троши народни пари.

IMG_3552 IMG_3557 IMG_3607 IMG_3620 IMG_3630 IMG_3649 IMG_3653