(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Делегација на СДСМ положи цвеќе на гробиштата бутел на споменикот на загинатите во земјотресот во Скопје 1963-та

0
206

11694931_983562895008396_1125921548061423491_n 22030_983562901675062_2562327529355593594_n 11751459_983562955008390_7834942912683291825_n