(ФОТО ГАЛЕРИЈА) : Делегација на СДСМ оддаде почит на загинатите херои за Македонија

0
1242

Делегација на СДСМ, предводена од потпретседателот на СДСМ, Александар Кирацовски заедно со Благој Бочварски, член на И.О на СДСМ и Софија Куновска, пратеничка и претседателка на Градската организација на СДСМ Скопје, денеска оддаде почит и положи свежо цвеќе на Споменикот на паднатите херои за Македонија, во паркот Жена борец.

Ð-оложÑ-ваÑ-е Ñ-веÑ-е1 Ð-оложÑ-ваÑ-е Ñ-веÑ-е2 Ð-оложÑ-ваÑ-е Ñ-веÑ-е3 Ð-оложÑ-ваÑ-е Ñ-веÑ-е4