(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ГРУЈЧЕ НА КВАДРАТ, ШТО ЛИ ГО МАЧИ?! ДА НЕ СЕ ЏИТНЕ ВО ЕЗЕРО ПА ДА ГО ЗАЕБЕ ЗАЕВ И СДСМ?!

0
1499

Што ли го мачи Грујче наш?! Ката и СЈО?! Заев?! САД?! МОСАД?!