(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ГРУЈО Е НЕВИДЕН КОПУК : Ги пречека ЕУ амбасадорите во Гевгелија во заседа со Контра – протестанти кои држеа транспаренти напишани лично од Мартин Протуѓер, затоа што само тој е писмен и знае да пишува на Англиски во цело ВМРО ДПМНЕ!

0
1055

13233208_173620279704857_382297300_n-640x400 13181066_173620259704859_243314546_n-640x400 13233232_173620269704858_1723075377_n-640x400 13233227_173620253038193_786596185_n-640x400