(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Граѓаните на Прилеп излегоа и прославија – Одиме напред, Македонија во НАТО и ЕУ

0
1118

Граѓаните на Прилеп вчера пред бината на пиво фестот излегоа со поддршка и го прославија успехот на државата по добивањето на покана за ЕУ и НАТО. На прославата настапија омилените ликови од детската играна серија „5+ Фамилија“ или т.н. 5 + Бенд. На прославата исто така присустуваше уредникот на порталот ,,Народен Глас”, Рубин Иваноски 😀