(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ го слушна гласот на центарци : Општина Центар одржа јавна дебата со жителите на Капиштец каде се дискутираше отворено за сите проблеми и предизвици

0
954

Го слушаме гласот на центарци и работиме според нивните приоритети. На денешната средба во Капиштец со граѓаните дискутиравме за предизвиците со кои се соочуваат. Нивните предлози и ставови се основа за креирање на идните политики на Општината. – Фејсбук статус на градоначалникот на Општина Центар, Саша Богдановиќ.