(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Градоначалникот на Кавадарци имаше сообраќајна несреќа, уништен е неговиот приватен мерцедес, но тој не е повреден, дознаваме дека сударот е по вина на другото возило

0
1765

На кружниот тек во Кавадарци, поради непочитување на предимство на движење на мерцедесот во кој се превезувал градоначалникот на Кавадарци Митко Јанчев дошло до сообраќајна несреќа.

Нема повредени во автомобилот на градоначалникот, за второто возило немаме информации, ќе почекаме на инфо од општината или од МВР.

Ова е приватно возило на градоначалникот и газда на Кожувчанка, тој вети дека нема да ја оштетува општината со возило и возач и ќе користи свое возило и свој возач од компанијата која ја управува паралелно со општината.