(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ГАЗИ БАБА, БОРЧЕ НЕ СПИЕ, РМБА РАБОТИ ДУРИ И ПО НОЌЕ ДУР СИТЕ СПИЈААТ И ЈА ПРЕТВОРА ОПШТИНАТА ВО ЕДНО ГОЛЕМО ГРАДИЛИШТЕ : Отстранување на старата асфалтна подлога на патот Хиподром – Илинден, каде се врши целосна реконструкција

0
1108

🚧🏗 Гази Баба оди кон подобро. Уште од раните утрински часови започнавме со отстранување на старата асфалтна подлога на патот Хиподром – Илинден, каде вршиме целосна реконструкција. Поради големиот сообраќај на оваа делница градежните активности ги извршуваме во текот на ноќните часови.🚧🏗