(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ГЛЕЈТЕ КАКВА БЕШЕ ФЕШТАТА ЗА ,,ПИВО ФЕСТ 2018″

0
1788

Редакцијата на ,,Народен Глас” направи неколку фотки од фестивалот на пивото во Прилеп кои веруваме дека ќе им се допаднат на нашите читатели. Фотките го отсликуваат воедно и расположението на присутните.