ФОТО ГАЛЕРИЈА : Герилска акција во Скопје – Ние градевме држава, вие диктатура!

0
1035

Група активисти вчера изведоа герилска акција во Скопје, поставувајќи пораки на спомениците од проектот Скопје 2014.

„Повторно егзодус“, „Не се борев за ваква слобода“ „Републиката пак во пламен“, се само дел од испишаните пораки низ центарот на Скопје, преку кои активистите го изразуваат својот револт од режимот на Груевски и повикуваат на отпор.

g 4 g 2(1) g 1(1)

Извор : БУНТ