(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Герила акција за криминалната и „непатриотска“ борба за Македонија

0
1078

Низ повеќе градови во Македонија се одвива голема герила акција против диктатурата на Грујо и неговите локални шерифи во повеќе општини низ државата.

Главниот мотив на оваа герила акција е да се дејствува превентивно во јавноста како потсетување и демаскирање за вистинските квази патриоти, мафијаши и копуци кои ја водат државата кон бездна и пропаст под паролите на патриотизам и национализам.

bitola2 bitola1 tetovo2 kumanovo1 kumanovo2 prilep1 prilep2 struimica1 strumica2 tetovo1 veles1