(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Во Прилеп покрај палмите пристигнаа и пингвини, фалат уште мајмуни НОСОРОГ и СЛОН!

0
1229

15995483_10210434452031782_1289456367_n15970657_10210434454111834_1546907218_n15978444_10210434452311789_758760856_n