(Фото Галерија) Во Прилеп повторно ФРЧАТ ХИЛТИ МИЛТИ на УЈП и на Миле копилето, затворени кафани и НЕКОЛКУ ДУЌАНИ ОД КОЈ ДЕЛ СЕ НА ОПОЗИЦИОНЕРИ!

0
951

IMG_0742 IMG_0744 IMG_0749 IMG_0748 IMG_0751 IMG_0752 IMG_0756 IMG_0753