ФОТО ГАЛЕРИЈА : ВО ПРЕСРЕТ НА НОВАТА 2024 ГОДИНА ПОД МОТОТО ,,РАДОСТ ЗА СЕКОЕ ДЕТЕ” ТРАДИЦИОНАЛНО НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА ЗА ДЕЧИЊАТА НА БРАНИТЕЛИТЕ И ВОЕНИ ОБВРЗНИЦИ (ЗРВО) ВО НАСТАНИТЕ 2001-2002

0
323

Во пресрет на Новата 2024 година, традиционално под мотото ,,Радост за секое дете” Здружението на резервни воени обврзници (ЗРВО) учесници во настаните 2001-2002 организираше празнично дружење со дечињата на прилепските бранители од учесниците од воениот конфликт од 2001 година.