(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВМРОВЦИ, ОТВОРЕТЕ ГИ ОЧИТЕ, ЛЕСНО Е ДУРИ И ЗА СЛЕПЦИ КАКО ВАС!

0
1471

Мерцедесот на Заев не е блиндиран и кошта 50 000е. Има бел ентериер, помали задни светла и бандажи со 9 краци. Регистрацијата му е СК 1608 АЈ.

Мерцедесот кој го купи Грујо е блиндиран, кошта 600 000е, има црн ентериер, подолги задни светла и бандажи со 5 краци. Регистрацијата му е СК 2936 АС.

Ајде ВМРОНИ отворете ги очите, лесно дури и за слепци како вас!