(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВМРОВЦИТЕ СЕ ЧУДО : Изградиле игралиште од 100 000 евра во сред шума во село со 4 жители постари од 80 години!

0
3310

Ова е игралиште во село Никифорово  во општина Маврово и Ростуше.

Во селото има само 4 жители постари од 80 години.

За пуста провизија, ВМРОВЦИТЕ не бирале како ќе ги потрошат народните пари.

Во сред шума во празно село игралиште од 100.000 евра кое никогаш не било употребено!