(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВИСТИНСКА ФЕШТА СЕ ОДРЖА ВО ПРИЛЕП ВО ХОТЕЛ ,,СОНЦЕ ГА” ЗА ВРЕМЕ НА ПРВАТА СВЕЧЕНА ЦЕРЕМОНИЈА НА МЕЃУНАРОДНАТА ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПОЛИЦИСКА АСОЦИЈАЦИЈА (ИПА)

0
2924

Првата церемонија воедно и средба на меѓународната полициска интернационална асоцијација се одржа во Прилеп во хотелот ,,Сонце ГА”, каде на свечената церемонија присуствуваа делегации од десет држави. На церемонијата беа присутни градоначалниците на општина Прилеп, Кривогаштани и Долнени каде што им искажаа добредојде на странските делегации а воедно и беа доделени награди.