(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) СДСМ РАСТУРА ВО БИТОЛА!

0
692

 

12719201_10154048718552932_5961613445565386306_o 12764364_10154048717032932_7782716171420282577_o 12771905_10154048716727932_3637550520858183293_o 12783767_10154048716517932_5729837616971518598_o 12795179_10154048716507932_9214808441222812162_o

На фер избори ќе победи европска Македонија, за младите, за си…На фер избори ќе победи европска #Македонија, за младите, за сите нас

Posted by Zoran Zaev on Saturday, February 27, 2016