(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) ПРИЛЕПЧАНИ МАСОВНО ГО ИЗВИРКАА РЕЖИМОТ И ПОТОА ПРЕД ВЕЛИГДЕНСКИ ЈА ЈАЈЦОВАА И ВАПЦАА ОПШТИНСКАТА ЗГРАДА УЗУРПИРАНА ОД ТОЈ СО ХИЛТАТА И ПОБАРАА ЗАТВОР ЗА МАФИЈАТА

0
847

IMG_3064 IMG_3076 IMG_3080 IMG_3094 IMG_3114 IMG_3162 IMG_3160 IMG_3169 IMG_3199 IMG_3203 IMG_3233 IMG_3241 IMG_3256 IMG_3196 IMG_3197 IMG_3198 IMG_3261 IMG_3259