(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) ПРИЛЕПЧАНИ ГО ПОГРЕБАА ПРЖИНСКИОТ ДОГОВОР И ДО РЕЖИМОТ ИСПИШАА ЕДНОГЛАСНА И ОГРОМНА ПОРАКА СО ПОЛИКОЛОР ВРЗ БЕТОНОТ НА ГРУЈО ,,ЧЕ СИ ЛЕЖИТЕ”

0
1437

IMG_3894 IMG_3909 IMG_3914 IMG_3920 IMG_3921 IMG_3932IMG_3937 IMG_3985 IMG_3945 IMG_3965 IMG_3982