(ФОТО ГАЛЕРИЈА + ВИДЕО) Дебата пред влада во Анти-Грујо кампот ,,Слободариште” со Дамјан Манчевски, др. Рената Треневска Десковска и Дончо Герасимовски на тема “Избирачки список – сегашна состојба и механизми за прочистување“

0
1415
На дебатата во кампот на слободата пред владата на тема “Избирачки список – сегашна состојба и механизми за прочистување“ учествуваа :
– Дончо Герасимовски , поранешен директор на Државен завод за статистика
– Рената Треневска Десковска, универзитетска професорка, претседателка на Комисијата за правда на СДСМ,
– Дамјан Манчевски, потпретседател на СДСМ

IMG_0592 IMG_0607 IMG_0600 IMG_0608
IMG_0611 IMG_0613 IMG_0614 IMG_0615 IMG_0627

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=e5hrw0hOmqE&feature=youtu.be[/youtube]