(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВЕЌЕ НЕ ГИ БРОИМЕ ДЕНОВИТЕ, ОВА Е РЕВОЛУЦИЈА КОЈА НЕМА ДА ЗАПРЕ ДОДЕКА РЕЖИМОТ НЕ СИ ГИ СПАКУВА КУФЕРИТЕ!!!

0
596

12985543_262443644095788_5966249730530612917_n 13007079_262443727429113_7843912918436180299_n