(ФОТО ГАЛЕРИЈА) ВЕНКО ФИЛИПЧЕ СЕКОЈ ДЕН ОТВОРА НОВА БОЛНИЦА: Денеска го отворивме комплетно реновираниот стационарен оддел со сите десет болнички соби на Клиниката за неврохирургија!

0
473

Денеска го отворивме комплетно реновираниот стационарен оддел со сите десет болнички соби на Клиниката за неврохирургија. Комплетно ја реновиравме и отворивме и собата за полуинтензивно лекување, која ќе биде во состав на одделот за ендоваскуларна неврохирургија. Значително го подобривме квалитетот на здравствените услуги, продолжуваме да го зајакнуваме здравствениот систем.