(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БРАНИТЕЛИТЕ ОД ПРИЛЕПСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ НА БРАНИТЕЛИ ОДРЖАА СКРОМНА ПРЕДНОВОГОДИШНА ПРОСЛАВА ПРОСЛАВА

0
544

Бранителите од прилепското здружение ,,ЗУРВО” Прилеп вчера одржаа скромна предновогодишна прослава заедно со нивните најмили без присуство и поддршка на локалната власт.