(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БОРЧЕ ВО ГАЗИ БАБА МИСЛИ И НА МЛАДИТЕ И СПОРТИСТИТЕ : Реконструирано спортско училиште во Ченто, поставени нови реквизити за кошарка и фудбал, нова ограда и фонтана со чиста вода за пиење

0
1651

Реконструкција на спортското игралиште во Ченто кај сервисот Дамевски. Се поставуваат нови реквизити за кошарка и фудбал, нова ограда и фонтана за пиење вода.

Фејсбук статус на градоначалникот на општина Гази Баба, Борче Георгиевски