(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БОМБА СО РАЗОРНА МОЌ – ЕВЕ КОЈ ГИ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТИТЕ ПРЕД ДОМОВИТЕ НА ПРАТЕНИЦИТЕ ОД СДСМ : Членови на ВМРО-ДПМНЕ Карпош го организирале протестот пред домот на Фросина Ременски

0
2361

Еве кој ги организира протестите пред домовите на пратениците од СДСМ. Не се работи за револтиран народ, туку партиски послушници на кои им гори под нозе. Прочитајте…