(ФОТО ГАЛЕРИЈА) БОКИ ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ТЕЛЕВИЗИЈА ВО СТИЛ НА ВИСТИНСКИ ШОУМЕН: Со сечење лента, хостеси, коктел, огномет, многу гости, концерт во живо на Владо и Тијана!

0
2842

БОКИ ЈА ОТВОРИ СВОЈАТА ТЕЛЕВИЗИЈА ВО СТИЛ НА ВИСТИНСКИ ШОУМЕН: Со сечење лента, хостеси, коктел, огномет, многу гости, концерт во живо на Владо и Тијана!