(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Александат Кирацовски: Приоритетно се потребни хемиски средства за лична хигиена, средства за чистење и дезинфекција

0
497

**Приоритетна потреба во моментов: Хемиски средства за лична хигиена, средства за чистење и дезинфекција.

Сочувство за загинатите, поддршка за оштетените од временската непогода.

Благодарност до сите хумани граѓани кои дадоа своја материјална, финансиска и физичка помош.

*Помошта продолжува…

13886843_525746404290782_2964724660361880490_n 13932854_525746437624112_2012873432379354896_n 13938624_525746467624109_2336099637659151895_n 13912699_525746504290772_6074347125439634397_n 13912472_525746534290769_2109345058036367031_n 13921000_525746624290760_6476382328046112764_n 13882214_525746650957424_1576819189152120726_n

Фејсбук статус на Александар Кирацовски