(ФОТО ГАЛЕРИЈА) Александар Наумоски го посети село Никиштане во Ѓорче Петров, луѓето живеат како во некое племе забаталено во Африка!

0
1920

Кандидатот на СДСМ за Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски одржа средба со граѓани, во с.Никиштане, Ѓорче Петров.

Жителите на селото го пречекаа Курбан Бајрам во 21ви век без вода и се пожалија на локалната власт која 12 години им ветува водовод. Се запознав со сите проблеми за кои заеднички ќе најдеме решенија.