(ФОТО) ВУЧИЌ ГО ОБРА БОСТАНОТ, УЛИЦИТЕ ВО БЕЛГРАД ПРЕТЕСНИ ОД ПРОТЕСТАНТИ, СЕ МУ СЕ СОБРА, И ШУТО И РОГАТО!

0
1379

Претставниците на српските опозициски партии денеска одржаа огромни протести низ улиците во Белград и низ цела Србија.

На протестите од опозицијата покрај што присуствуваа претставници на опозицискиот блок Сојузот за Србија, Демократската партија на Србија, присуствуваа уште и здруженијата како што се Да не го давиме Белград, Движењето на слободни граѓани, Новата партија, Граѓанската платформа, Социјалдемократската партија и Партијата за модерна Србија, како и неколку независни пратеници.