(ФОТО) ВО ПРИЛЕП СЕ ШИРИ СЕМЕТО НА ЉУБОВТА БЕЗ ПЕРДЕ НИЗ СИТЕ ЧОШИЊА

0
1607

Во Прилеп се шири љубовта на сите чошиња