(ФОТО) ВО КРИВА ПАЛАНКА ГОЛЕМА РАЈА Е НА НОГА, НА ВМРО-ДПМНЕ И АРСЕНЧО ИМ ТЕЧЕ НИЗ НОГАВИЦИ!!! ПРПА ОД ГЛАСАЊЕ ЗА СДСМ А?!

0
1298

15356597_10207257527548073_5809661721297088723_n