(ФОТО) ВО ИМЕ НА СИТЕ ЖРТВИ НА РЕЖИМОТ утринава поцрвене фонтаната на „Воинот на коњ“

0
670

Вчера во фонтаната пуштивме боја. Таа денес ќе е црвена во име на сите жртви на режимот, соопштуваат на кратко од „Бунт“, чии активисти периодов низ Скопје изведоа различни герила-акции.

фонатана цр 2