(ФОТО) Возило на ЈП Македонски Шуми во Прилеп претоварено со “НОВОГОДИШНИ ПАКЕТЧИЊА” врши предизборен поткуп

0
1740

Возило на ЈП Македонски Шуми во Прилеп натоварено веќе е во поход на масовно купување гласови, злоупотребата на државните институции од страна на ВМРО-ДПМНЕ не е измислена топла вода веќе и овие избори. Предупредувањата сепак се остварија дека владејачката партија ќе стори се што е во нејзина моќ да го корумпира гласачкото тело во нејзина полза посебно во ИЕ 3 и ИЕ 4.potkup-prilep-mkshumi