(ФОТО) ВМРО МВРО НА ЧАВКОВ го запре комбето од Шарената револуција, демонстрантите тргнаа кон булеварот Кочо Рацин

0
424

Демонстрантите од Шарената револуција стигнаа пред Собранието на Република Македонија, каде што започнаа со говорите, меѓутоа набрзо ги прекинаа и соопштија дека комбето кое што ја предоводи Шарената  револуција било запрено на Булеварот Кочо Рацин, каде возачите на комбето биле легитимирани од полицијата. Во моментов целата колона се движи во правец на Булеварот Кочо Рацин.