(ФОТО) ВМРО – ДПМНЕ во ТЕШКА ПАРАНОЈА И ПАНИКА од пораз на 11-ти декември почна да регрутира нови гласачи

0
691

ВМРО – ДПМНЕ  ги става во функција сите средства за регрутирање гласачи и меѓу членовите веќе почнаa да циркулираат СМС пораки за правење списоци со гласачи.sms-pritisok1

Пораката што ја објави порталот Плусинфо е од општинската организација во Чаир, а во неа членството добива насока да регрутира нови гласачи, односно да достави име и презиме на три лица кои не се членови на партијата, но на следните избори ќе гласаат за неа.