(ФОТО) ВМРОВЧЕТО ОД ЛЕВИЦА ГО ИЗЕДЕ 40 САНТИМИ ОД БОЦВАНА

0
1284

Вмровчето војвода од Левица го изеде небањат, 40 сантими од Боцвана.