(ФОТО) ВМРОВЦИТЕ СИ ИМААТ СВОИ РАМБОВЦИ : ПАТРИОТИТЕ ОД ,,МАКЕДОНСКО БРАТСТВО” ЌЕ ГИ СПРЕЧАТ ЗАЕВ И ЦИПРАС ЗА СПАС НА МАЌЕДОЊА ОД ЗЛИТЕ СИЛИ НА КОСТУРОТ!!!

0
1754

Вмровските рамбовци ,,Македонско братство” за спас на МаЌедоња ќе ги спречат Заев и Ципрас.