(ФОТО) ВМРОВСКИ ПАТРИОТИЗАМ НА БИТОЛСКИ НАЧИН : Разгалените локални функционери на ВМРО-ДПМНЕ од Битола да ја ШПАРТААТ Грција со парите од битолчани

0
2438
Прв од десно на лево секретарот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола Илче Димовски, втор е претседателот на ОК ВМРО-ДПМНЕ Битола Борче Димитровски додека трет од лево кон десно е синот на еден од газдите на ..Стентон” градба.14527575_1302167509793633_22442798_n
Илче Димовски е секретар на ВМРО-ДПМНЕ, советник во Општина како и вработен како администратор на факултетот за информатички и комуникациски технологии во Битола, додека Борче Димитровски претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Битола е директор на центарот за култура.
Битолчани прашуваат, дали плаќаат паркинг служба и паркинзи за локалните моќници да уживаат по луксузно и елитни ноќни журки во Солун со раководството на ВМРО-ДПМНЕ додека паркинг местата се бележат само со три канти боја, боја која велат битолчани по краток период бледнее.