(ФОТО) ВЛАДАТА Е МИНИРАНА СО ЈАЈЦА, ФАСАДАТА ПОЖОЛТЕ ОД ЈАЈЦАТА, ОГРОМНА ТОЛПА НА НАРОД ЕЧИ : УБИЈЦИ!

0
597


Преку 10.000 толпа од народ излегоа на протестот поради убиството на Мартин Нешкоски и денешните аудио снимки каде министерката за внатрешни Гордана Јанкулоска, премиерот Груевски и шефот на УБК Сашо Мијалков се обидуваат да ја заташкаат вистината за Мартин Нешкоски.

Screenshot_10 11127885_10205712961917480_5103168835638709642_o

Во моментот владата е минирана со јајца!

11188289_10152944914702672_5497596439274435933_n

11215964_492999914182578_2019459635_n