(ФОТО + ВИДЕО) Шарената револуција повторно на улиците во Охрид

0
558

Денеска и Охрид повторно со протест се приклучи на Шарената револуција.

CiHH-SpXIAAhvVa CiHHo2zXAAMoJqD CiHHwNEWkAA6pwW